WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítés

Egyedi, személyre szabott, látványos, könnyen kezelhető weboldalakat készítünk.
Jártasak vagyunk az online marketinges eszközök használatában, így weboldalad átadásakor a techinkai SEO feladatokat szem előtt tartva készítjük el számodra weboldalad, hogy üzletileg is sikeres lehess.

Egyesi design

prémium sablon

Egyedi fejlesztésű

WordPress template

Hozott design alapján

WordPress weboldal készítés

Egy jó weboldal ügyfeleket hoz számodra amivel növelheted a bevételed. Megismertet és megkülönböztet téged a konkurenciádtól. Mi ezt biztosítjuk neked.

Mennyibe kerül egy weboldal és mi tartozik bele?

Neked mennyit ér meg egy olyan eszköz amellyel folyamatosan bevételt termelhetsz magadnak? Az ár mindenkinél fontos ezt mi is tudjuk, de ha a vállalkozásod jövője múlik rajta, akkor egyszerűen nem szabad, hogy ez döntsön. Fontos tényező, de aki csak ez alapján választ az nem is gondolja komolyan a vállalkozását. Te is pénzt szeretnél keresni a vállalkozásoddal, oldaladdal. Téged miért vennének komolyan a leendő ügyfeleid ha te magad sem veszed komolyan ezt a részét?

Dönts helyesen!

Nincs két egyforma weboldal egyforma munkaigénnyel, ezért nagyon nehéz kiírni egy meghatározott értéket. Éppen ezért mi egy -tól árat adunk meg. Ez az ár abban az esetben változik, ha olyan funkciókat szeretnél ami nem  a csomag tartalma.

N

Egyedileg kialakított design

N

Mobilbarát megjelenés

N

Facebook üzleti oldal weboldalhoz rendelése

N

Kapcsolatfelvételi űrlap  beállítása GDPR megfeleléssel

N

Hirlevélküldő rendszer beállítása GDPR megfeleléssel

N

Galéria

N

Slider

N

Blog oldal létrehozása

N

Térkép

N

Marketing követőkód weboldalba integrálása

N

Biztonsági beállítások

N

Tesztelés

N

Igény esetén Popup ablak létrehozása

N

Animáció, különböző látványos elemek beépítése

N

Igény esetén többnyelvű webodal integrálás.

N

stb…

Áraink bruttó árak! A kiállított számlát áfa nem terheli, AAM tevékenységet végzünk.

Kedvezményes lehetőséget kínálunk azoknak a kedves ügyfeleinknek akik minimum fél évre karbantartási szerződést kötnek velünk.
A weboldal készítés végső árából -10%-ot elengedünk!

Weboldal Karbantartás

WordPress weboldal karbantartás

Weboldalad átadása után sem hagyunk magadra. Havidíjas WordPress karbantartás keretében biztosítjuk számodra, hogy honlapod zökkenőmentesen működjön.
Sőt jelenlegi akciónk keretében, azoknak a kedves ügyfeleinknek akik minimum fél éves karbantartási szerződést kötnek velünk, a weboldal készítés végső árából -10%-ot elengedünk!
Tudnod kell, hogy egy weboldal sosincs kész! Folyamatosan frissíteni, karbantartani kell. Igazodni kell a piachoz, a piac változásaihoz.
Mi levesszük a válladról a több napon át tartó Google keresgélést, idegeskedést, frissítés utáni esetleges szétesett oldal láttán való tehetetlenséget.

Miért fontos ez számomra?

Elég sok ember szereti hangoztatni, hogy a WordPress nem biztonságos. Ezek között van aki teljesen egyedi rendszereket fejleszt. Természetesen a maga malmára hajtja a vizet, de azért azt is tudni kell, hogy ezek a rendszerek is feltörhetőek. A kérdés az, hogy a te vállalkozásodnak szüksége van-e teljesen egyedi fejlesztésű rendszerre. Egy bemutatkozó oldalnak, vagy pár száz termékes webáruháznak egyáltalán nem szükséges, és valószínű ha te pl egy fodrászatnak szeretnél weboldalt, nem fogod kifizetni a több milliós egyedi keretrendszert is tartalmazó weboldalt. Egyébként teljesen indokolatlan is lenne. WordPress rendszerre épült jó néhány hatalmas site is, mint: BBC America vagy a The Walt Disney Company.
Ha nekik tökéletes választás, akkor neked miért ne lenne az?
Viszont az is igaz, hogy tenni is kell a biztonságért. Folyamatosan frissíteni kell az oldaladat, használt pluginokat. Biztonsági mentéseket kell alkalmaznod és még pár fontos dolgot be kell tartanod. Ha otthon is tárva-nyitva hagyod a bejárati ajtódat, majd hazaérve tapasztalod, hogy kiraboltak, nem a biztonsági ajtód lesz a hibás működésű, hanem te hibáztál. Ugyan így weboldalad is ha elhanyagolod, nem frissíted, nyitva hagyod a hackerek számára, akkor valóban előbb-utóbb fel fogják törni.

Külön díj ellenében igénybevehető kiegészítő weboldal készítési szolgáltatások

9

Weboldalad felhasználó szintű kezelésének oktatása: 10 000 /óra

9

Weboldal karbantartás, support: 10 000Ft /hó

9

Csak biztonsági mentés egy alkalom: 5 000Ft /alkalom

9

Üzleti Facebook oldal létrehozása, beállítása: 10 000 Ft

9

Domain és tárhely regisztrációs ügyintézés 6 000Ft /alkalom

Csak weboldal design:

PSD vagy AI formátumban, programozás nélkül.
A design tervek PC, Tablet és mobil nézetben kerülnek átadásra.

Ennek ára weboldal komplexitástól függően: 195 000 Ft-tól

Hogyan dolgozunk

Árajánlat kérés

Rövid határidőn belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén. Meghatározzuk a weboldal célját, milyen funkciókat tartalmazzon, milyen stílusú legyen.

Árajánlat küldés

24 órán belül küldjük a részletes árajánlatot, melynek elfogadása után szerződést kötünk egymással. A szerződés megkötésekor a teljes ár 45%-át előlegként kell kifizetni. A tényleges munka azonnal elkezdődik, mely a kért szolgáltatás nagyságától függően akár több hétig is eltarthat.

Tervezés

A szerződésben meghatározott módon a weboldalra feltöltendő szöveges, képi, stb… anyagok beszerzését követően elkészítjük a designt. A szöveges és képi tartalmat neked kell biztosítanod felhasználható formában.
Ameddig azt nem kapjuk meg, helyettesítő szöveget alkalmazunk.

Fejlesztés

A kész weboldal bemutatása után elvégezzük az esetleges módosításokat, teszteljük működését. A fennmaradó vételár kifizetése után a weboldalt feltöltjük a végleges tárhelyére, és domain nevére. Amennyiben még nincs tárhelyed, illetve domain neved, segítünk technikailag megfelelő tárhelyet találni.

Karbantartás

Weboldalad átadása után, vállaljuk esetleges folyamatos karbantartását, frissítését. Tudnod kell, hogy egy weboldal sosincs kész! Folyamatosan frissíteni, karbantartani kell. Igazodni kell a piachoz, a piac változásaihoz.

Weboldalt szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Adatvédelem