Rólunk pár szó

Ismerj meg minket

Mobilbarát weboldalak készítésével foglalkozunk a grafikai tervezéstől egészen a weboldal fejlesztéséig. Ez nem csak hobbi, nekünk ez a hivatásunk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig naprakész legyen a tudásunk, ezáltal minőségi terméket tudjunk átadni számodra.

Réka

Sitebuilder & webdesigner & marketing

 

SEO szövegírással és online marketinggel foglalkoztam, de látva a nehezen, nem marketing irányelven működő weblapok tömkelegét, tudatosan kezdtem megtervezni és felépíteni a tanulmányaimat, hogy jobbat tudjak készíteni.
A Harvard, Stanford alapozó online kurzusai után a Google Udacity Front-end fejleszői képzésén vettem részt.

Lenyűgöz, ahogy évről évre fejlődik a szakma, nemcsak a dizájnok, hanem a használhatóságuk, ezért is fejlesztem a tudásom folyamatosan.

Jó látni, ahogy egy ötlet életre kel, az emberek elkezdik használni. Szeretem figyelni, hogyan alakul a vásárlók preferenciája, és igyekszem ezeket az ismereteket hasznosítani is a munkám során.

Szilvi

Sitebuilder & webdesigner

 

Mérnökinformatika szakon végeztem a Dunaújvárosi Egyetemen. Tanulmányaim alatt már tudtam mivel szeretnék majd foglalkozni, és ennek elérése érdekében sokat fejlesztettem magam.

Kislányom születése után elhatároztam, hogy szeretném hasznosítani is a tudásomat, és kitűztem, hogy kis és középvállalkozásoknak szeretnék honlapokat készíteni, mellyel hozzájárulhatok vállalkozásaiknak növekedéséhez. Álmom és célom elérésében párom sokat segített, nélküle ez az egész csak álom maradt volna.

A munkám a hobbim is, ezért nem okoz problémát, hogy folyamatosan fejlesszem magam, éppen ezért a magasabb színvonalú munka elérése érdekében webdesign tanfolyamot végeztem. Számításaim szerint pedig hamarosan bővíthetem szolgáltatásaimat online marketing területen is.

Rólunk mondták

Goldcenter Oktatái és Sport központ

Köszönöm a munkátokat.
Így első nap a weboldal készítésének ötszörösét termeltük a webshopban.
Szuperek vagytok mindannyian.

Andrew Roberton

Nagyon ajánlom az Epona webdesign csapatát, mind a design, mind a weboldal készítésével remek munkát végeztek. Gyorsak, profik és rengeteg jó ötletük volt munka közben, amiből nekem csak választanom kellett. A weboldalam nagyon jól néz ki, és nagyon elégedett vagyok vele

Agrogenius Kft.

Számunkra nagyon fontos volt gyorsan egy weboldal és nagyon tetszett hogy ennyire gyorsan elkészült. Olyan volt mint egy varázslat. A lányok a supportot is vállalták, így 100%-ban biztosak lehetünk a megfelelő működésről, mi pedig foglalkozhatunk a vállalkozásunkkal.

T.Zsuzsa

Meg vagyok elégedve Szilvi és Réka munkájával! Gyorsan dolgoztak, és figyelembe vették az elképzeléseimet. Logót készítettek számomra, és hamarosan a weboldalam is ők fogják készíteni!

Rubint Lovarda

Nem voltam könnyű eset, megvolt a határozott elképzelésem és abból nem nagyon engedtem, de a lányok mégis türelmesen válaszoltak végig, és próbáltak jobb irányba terelni. Van amiből nem engedtem, de a végeredmény olyan lett mint amit megálmodtam magamnak.
Köszönöm lányok, én ajánlani foglak benneteket másnak is!

Weboldalt szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Adatvédelem